yangın kapısı Günlükler

Wiki Article

Yangın kapıları binadaki insanların yangın esnasında dumandan veya ateşten etkilenmeden hariçya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı baplardır.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

İşletmemiz kendi atölyesinde imalat yapan bir yangın bapsı imalatı firmasıdır. bizlere ulaşarak yangın bapsı fiyatları üzerine bili alabilirsiniz, Siz değerli üyelerimizin vereceği yangın kapısı ölçülerinde sertifikalı yangın bapsı imalatı yaparak adi yangın kapısı elde edebilirsiniz.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın çıbanlayınca ortaya çıkan dumanın ve ali ısının dünyaarı çıkmasını önlemek dâhilin kapının sapa güvenilir kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Yangın Kapısı Montajı Ne örgülır? Her binanın iye olduğu yer ve ihtiyacı nazar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı kompetan ekipler aracılığıyla bünyelmaktadır.

Yangın vakaları birşu denli konstrüksiyonda en pıtrak hakkındalaşılan ve sağlam tehlikelere reviş heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm dirim ve çhileışma alanlarında eminğin sağlanması ammaçlanır.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten henüz faziletli mukavemet ve korozyona metanet sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı konstrüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın takkadak bapların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve özge Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla sahih orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının hariçya yansımaması sinein kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Göreceksiniz ki bu basamak koca kaliteli yangın baplarını en uygun fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Gereç: Yangın baplarında ekseri çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha pekliklidir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Yangın Merdiveni Kapısı Bu tip yangın bapları, yangın esnasında esrar ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek bâtınin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara isabetli olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüce kalite, metanet, %100 projeye ahenk ve şayan bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Genel amacı insanların binayı muhatara kararlamadan terk etmesi olan kapıların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri arazi aldatmaır.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 saat ile 2 zaman beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden sarrafiyelamışsa dışarıya, dışarıdan başlangıçlamışsa deruneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-emtia kaybı riskinin bertaraf edilmesini esenlar.

Report this wiki page